Подобрете своите обяви за недвижими имоти с фотография и видеозаснемане с дрон



Подобрете своите обяви за недвижими имоти с фотография и видеозаснемане с дрон

В днешния динамичен пазар на недвижими имоти е от съществено значение да останеш на гребена на вълната. Ето защо сме развълнувани да представим подхода променящ играта за представянето на имоти през последните години: фотография и видеозаснемане с дрон. Нашият ангажимент за иновации и високи постижения ни накара да прегърнем тази динамично развиваща се технология, която ни позволява да представяме недвижимите имоти в изцяло нова светлина.

 


 

Нови перспективи

Представете си, че предлагате на потенциалните купувачи изглед от птичи поглед на вашия имот. С помощта на дрон фотографията можем да заснемем зашеметяващи въздушни снимки, които подчертават уникалните характеристики на имота, било то къща или жилищен блок, среда и начина на живот, който го заобикаля. Тези визуални елементи дават на бъдещите купувачи по-цялостно разбиране за потенциала на имота, което ги прави по-емоционално обвързани с него.

Разгърнете силата на видеото

Видеоклиповете са невероятно ангажираща медия. Чрез видеозаснемане с дрон можем да създадем завладяваща обиколка на недвижим имот, като над него така и вътре в него, която води зрителите през всяко кътче на дома, осигурявайки завладяващо изживяване, с което статичните снимки не могат да се сравнят. От мащабни снимки на просторни задни дворове до плъзгане през просторни интериори, нашите видеоклипове с дрон карат потенциалните купувачи да се чувстват така, сякаш сами се разхождат из имота.

 

venid eko village Sveti Vlas

Панорамна снимка на луксозни вили в Свети Влас
Автор - Zelanos Realty Solutions

 

Онлайн въздействие

В дигиталната ера първите впечатления са по-важни от всякога. Обявите на имоти с висококачествени визуализации, особено съдържанието, генерирано от дронове, обикновено получават повече онлайн гледания и взаимодействия. Това може да доведе до увеличен брой запитвания, огледи и в крайна сметка до по-бързи продажби.

Фотография и видеозаснемане на имот с дрон, показва цялостната картина на имота изаобикалящата околна среда, за това е повече от препоръчитлено да бъде използван.

 

Ползи от заснемането на имоти с дрон

  •  Създава завладяващо визуално съдържание:
  •      Показва имота в мащаб;
  •      Показва панорама на околностите;
  •      Подчертава уникалните функции на имота.
  • Създава завладяващи видео обиколки на имотите:
  •      Повишава привлекателността на видео презентацията на имоти;
  •      Подобрява изживяването на купувача.
  • По-добър маркетинг и повече онлайн ангажираност:
  •      Увеличава онлайн видимостта;
  •      Увеличава въздействие върху възприятията на купувача;
  •      Увеличава гледанията и запитванията;
  •      Повишава стойността на имотите и скоростта на продажбите.

 

Няколко съвета при заснемането на недвижим имот с дрон

Покажете различни ъгли и ракурси на имота, като използвате правилното положение на дрона, композицията и настройките.

Изборът на правилния дрон за заснемане на недвижим имот е основното и най-важно нещо. Ако дронът не е качествен, колко и да са добри режисьорските ви умения, няма как да постигнете качество. Някои примери за популярни дронове за заснемане на недвижими имоти са DJI Mavic 2 и 3 Pro, DJI Phantom 4 Pro и Parrot Anafi. DJI Avata, DJI Mini 3 и 4 Pro. Но има един дрон, който съчетава много от качествата на всички изброени до тук и това е новият DJI Air 3, който е част от нашето оборудване. Избрахме точно този дрон тъй като притежава професионални качества необходими за заснемането на уникални кадри.

 

DJI Air 3

 

Tрябва да вземете предвид няколко фактора, които дронът задължително трябва да притежава:

1. Качеството на камерата и сензора. Изберете дрон с висока резолюция, опция за 4К видео и RAW формат на фотографията.

2. Батерията и времето на полет. Изберете дрон с дълъг живот на батерията и достатъчно време за заснемане на целия имот.

3. Размерът и теглото на дрона. Изберете дрон, който е лек, компактен и лесен за пренасяне и маневриране.

Насториките на дрона. Правилните настройки на дрона са от ключово значение за качествени видеа и фотографии на имотите, който снимате. Добрите дронове притежават голям набор от настройки, които да предадат на кадрите кинематографична визия.

Проучете имота предварително. Научете повече за локацията и дали има някакви ограничения за летене с дрон в района, както предпятсвия, които биха довели до щети.

Изберете правилно време за заснемаен. Изберете часовете след изгрев или преди залез за да постигнете най-добрите картини. Уверете се, че знаете къде е разположен имотът спрямо слънцето, така че обектът да бъде осветен от златния час.

Климатичната обстановка е от значение. Снимайте при добри климатични условия, като избягвате мрачно и ветровито време. 

Добавете 360 градусова панорама с дрон от високо, за да увеличите интереса и привлекателността на имота, когато изграждате виртуален тур.

Редактирането на снимките и видеото също са много важни, за да подобрите качеството и привлекателността на имота.

 

Надяваме се, че с това кратко ръководство успяхме да представим трансформиращия потенциал на фотографията и видеозаснемането с дрон в сферата на маркетинга на недвижимите имоти. От създаването на спиращо дъха съдържание от въздуха до създаването на завладяващи виртуални обиколки на имоти, използването на дронове отваря свят от възможности за ангажиране вниманието на потенциалните купувачи, увеличаване на онлайн видимостта и в крайна сметка стимулиране на продажбите. Като разберете технологията, нейните предимства, етични съображения и бъдещи тенденции, вие ще бъдете подготвени да вземате информирани решения относно включването на съдържанието с дронове във вашата стратегия за продажба на недвижими имоти. 

Защо да изберете нас?

Ние от  Zelanos Realty Solutions разбираме, че всеки имот е уникален, както и че всеки има някакви предимства, които могат да се изтъкнат при продажба. Нашият екип работи, за да изработи визуални елементи, които показват най-добрите характеристики на вашите обекти. Инвестирайки в технология, ние инвестираме в нашия общ успех. Независимо дали става дума за обширно имение, уютен градски апартамент със спираща дъха гледка към града или друг тип обект, фотографията и видеозаснемането с дрон ни позволяват да разкажем историята на вашия имот както никога досега. Свържете се с нас днес, за да научите повече за това как заснемането на недвижим имот с дрон технологията може да повиши качеството на вашите обяви и да увеличи максимално потенциала за успешна продажби. Присъединете се към нас в това пътуване, докато “издигаме” начина, по който имотите се продават и показват, поставяйки нови стандарти за високи постижения в индустрията.

 


 

Всички „материали“ (включително снимки/фотографии (чл.3 (1) т.7), графики, текстове, превод на текстове и цитати (чл.9) според закона за авторското право на Република България), са собственост на нашата компания, поради което са защитени от Закона за авторското право на Република България. При копиране на „материали“ се прилагат общите правила и условията за ползване.





Свържи се
с нас

Поискай оферта